Papilio | Counseling en coaching
16864
page-template-default,page,page-id-16864,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Counseling en coaching

Psychosociale counseling/coaching voor volwassenen:

Elk persoon is uniek en beleeft zijn situatie op zijn eigen unieke manier. Jijzelf bent ervaringsdeskundige van jouw wereld. Aandachtig, geduldig en zonder oordelen luister ik naar wat voor jou van betekenis is. Je kan mij beschouwen als je metgezel op je zoektocht. Door samen zorgzaam nabij te zijn bij jouw beleving, zullen nieuwe inzichten ontstaan. Je vindt een houvast en kompas in jezelf met een stevige verankering tot gevolg.

Elke (jong)volwassene kan met heel uiteenlopende thema’s bij mij terecht: verdriet, schaamte, boosheid, eenzaamheid, energie, stress, relatie, opvoeding, zingeving, identiteit en meer. Als het jou raakt, vind ik het de moeite waard om erover te praten.

Bij wie kan je daarvoor terecht:

mezelf copy 2

ANKE GORIS

Counselor / coach volwassenen Cliëntgerichte, experiëntiële counseling
MAATREGELEN AANGAANDE HET CORONAVIRUS16 maart 2020

Beste cliënteel,
Voorlopig kunnen alle geplande gesprekken blijven doorgaan in de praktijk. Wij willen jullie wel informeren over de volgende maatregelen die het team van Papilio in acht nemen:
·      Indien u zich ziek voelt (hoesten, kortademigheid, koorts,...), verwittig tijdig uw therapeute of diëtiste en verzet de afspraak naar een later moment. Uiteraard zullen voor een annulering geen kosten worden aangerekend, ook wanneer de annulatie last-minute gebeurt.
·      Behoud de nodige afstand tot uw therapeute of diëtiste.
·      We willen u ook vragen een goede handhygiëne in acht te nemen alvorens op gesprek te komen. Ontsmet de handen bij het binnenkomen (gel wachtzaal en elke gespreksruimte). U kan uw handen eveneens wassen met zeep in het toilet van de praktijk.
·      Wacht bij voorkeur in uw wagen en niet in de wachtzaal. Elk teamlid van Papilio zal de wachttijden zoveel mogelijk trachten te beperken.
 
Alvast bedankt voor de goede opvolging en een goede gezondheid gewenst!
 
Team Papilio