Papilio | Afspraak
16057
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16057,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Afspraak

Omwille van jobverandering is het niet meer mogelijk om bij Maud De Venter een afspraak te maken. Zij blijft wel coördinator van Papilio en dus steeds telefonisch en via mail bereikbaar voor vragen, advies of gerichte doorverwijzingen binnen het team.

 

Online afspraak bij Lindsey Smets (speltherapeute) is momenteel niet mogelijk. Gelieve haar telefonisch of via mail te contacteren.

U krijgt na online reservering een bevestigingsmail. Indien u binnen de 24u toch geen mail zou aangekregen hebben, gelieve de hulpverlener te contacteren om de afspraak mondeling te bevestigen.

Laden...
MAATREGELEN AANGAANDE HET CORONAVIRUS16 maart 2020

Beste cliënteel,
Voorlopig kunnen alle geplande gesprekken blijven doorgaan in de praktijk. Wij willen jullie wel informeren over de volgende maatregelen die het team van Papilio in acht nemen:
·      Indien u zich ziek voelt (hoesten, kortademigheid, koorts,...), verwittig tijdig uw therapeute of diëtiste en verzet de afspraak naar een later moment. Uiteraard zullen voor een annulering geen kosten worden aangerekend, ook wanneer de annulatie last-minute gebeurt.
·      Behoud de nodige afstand tot uw therapeute of diëtiste.
·      We willen u ook vragen een goede handhygiëne in acht te nemen alvorens op gesprek te komen. Ontsmet de handen bij het binnenkomen (gel wachtzaal en elke gespreksruimte). U kan uw handen eveneens wassen met zeep in het toilet van de praktijk.
·      Wacht bij voorkeur in uw wagen en niet in de wachtzaal. Elk teamlid van Papilio zal de wachttijden zoveel mogelijk trachten te beperken.
 
Alvast bedankt voor de goede opvolging en een goede gezondheid gewenst!
 
Team Papilio