Papilio | Afspraak
16057
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16057,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Afspraak

 

Bij enkele teamleden is het mogelijk online een afspraak te maken. U krijgt na online reservering een bevestigingsmail (check ook je spamfolder). Indien u binnen de 24u toch geen mail zou aangekregen hebben, gelieve de hulpverlener te contacteren om de afspraak mondeling te bevestigen. Elk teamlid is telefonisch of via mail bereikbaar. Indien u op voicemail komt, gelieve steeds uw naam en telefoonnummer achter te laten en dan zal u zo snel mogelijk terug gecontacteerd worden.

De ingang van de praktijk bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw. U kan dan drukken op de bel van het teamlid waar u een afspraak bij heeft en plaatsnemen in de wachtzaal (als u binnenkomt deur rechts).

 

PARKEREN:

U kan uw auto parkeren aan de overkant van de straat of in de straat naast het ESSO tankstation. Gelieve niet naar achter te rijden; deze plaatsen zijn voorbehouden voor de bewoners van het gebouw en de personeelsleden van Papilio.

 

Laden...
MAATREGELEN AANGAANDE HET CORONAVIRUS16 maart 2020

Beste cliënteel,
Voorlopig kunnen alle geplande gesprekken blijven doorgaan in de praktijk. Wij willen jullie wel informeren over de volgende maatregelen die het team van Papilio in acht nemen:
·      Indien u zich ziek voelt (hoesten, kortademigheid, koorts,...), verwittig tijdig uw therapeute of diëtiste en verzet de afspraak naar een later moment. Uiteraard zullen voor een annulering geen kosten worden aangerekend, ook wanneer de annulatie last-minute gebeurt.
·      Behoud de nodige afstand tot uw therapeute of diëtiste.
·      We willen u ook vragen een goede handhygiëne in acht te nemen alvorens op gesprek te komen. Ontsmet de handen bij het binnenkomen (gel wachtzaal en elke gespreksruimte). U kan uw handen eveneens wassen met zeep in het toilet van de praktijk.
·      Wacht bij voorkeur in uw wagen en niet in de wachtzaal. Elk teamlid van Papilio zal de wachttijden zoveel mogelijk trachten te beperken.
 
Alvast bedankt voor de goede opvolging en een goede gezondheid gewenst!
 
Team Papilio